Vis enkelt innlegg
Gammel 16-08-10, 22:38   #1
Imse
Seniormedlem
 
Imse sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
Imse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastisk

20 småsei i fryseren, hva gjør jeg?

Vi var på Hitra og noen veldig ivrige ungdommer kom i land med masse makrell sa de... Det viste seg å være sei, veldig små egentlig.. Jeg har 20 stk uten hode og hale nedfrosset en og en og mannen sa at alt veide 4.5kg.. Så det er snakk om masse småbein i dette.
Men så er jeg ikke noen fiskekokk, jeg pleeier å kjøpe vanlig beinfri seifilèt jeg

Hvordan tilbedreder jeg så beinete fisk, er det mulig å filèetere den uten filèteringskniv?

Og middagstips med den skulle jeg hatt, vanligvis vender jeg de i kli/glutenmel og lager fiskepinner..

,

Imse er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20 Svar med sitat