Vis enkelt innlegg
Gammel 20-08-10, 19:48   #5
Kitt
Seniormedlem
 
Kitt sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Asker
Alder: 58
Innlegg: 18.153
Kitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastisk

Sv: Når dere regner karbohydrater..

Opprinnelig lagt inn av Alkazelters, her.

Det må du nesten velge selv. Men du må bruke vekten til den samme som du regner. Karbohydratinnholdet i 50 gram stekte grønnsaker er høyere enn karbohydratinnholdet i 50 gram rå grønnsak. Dette fordi det forsvinner vann i steking, og vekten blir mindre under steking. Jeg synes personlig det er enklest å regne ut alt på bakgrunn av rå tilstand, da har du best kontroll.

Kan ikke velge selv, vel!
Næringstabellene er alltid beregnet ut i fra RÅ varer, fordi man ut i fra tilbredningsmetode fjerner forskjellig mengder væske!
Finnes det tabeller som oppgir innholdet i kokte/stekte/friterte/bakte ting???

__________________
Kitt er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Syns "Less carbs" høres fornuftig ut! ;) Svar med sitat