Vis enkelt innlegg
Gammel 21-08-10, 01:37   #68
aatinka
Medlem
 
aatinka sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2009
Hvor: Steinberg
Alder: 60
Innlegg: 349
aatinka har en fantastisk aura rundt segaatinka har en fantastisk aura rundt seg

Sv: Kutte ut shampoo

Jeg har latt meg inspirere av denne tråden og lockig.se og vasket håret med en "siste" sjampo på tirsdag, fulgte på med balsamen jeg hadde kjøpt til "vaske"-balsam (Dermica, både sjampo og balsam). Jeg tok ganske mye balsam helt ned i hodebunnen, og laget meg en god blanding av Body-Shop sin banan-balsam, en god teskje honning, et par teskjeer cocosa og en lite klatt glidemiddel(!) Dette fikk sitte i håret et par minutter før jeg skylte ut alt sammen og hadde i litt glidemiddel i vått hår.

Resultatet var utrolig! Jeg har langt, tykt hår med krøller og det er *host* ett år siden jeg var hos frisøren og klipte meg. De slitte tuppene samlet seg i fine krøller og korketrekkere og håret "falt" mye bedre. Utgangspunktet er utrolig tørt hår med krøller som var veldig stivt og uhåndterlig før. Flaksete og lett rett etter vask og tungt og ekkelt når det ble for fett etter noen dager. Nå er det mykere og lettere og føles helt rent i hodebunnen. Siden håret mitt er så tørt tok jeg sjansen på å ha i ekstra fett i tillegg til honning og glidemiddel som skal være fuktgivende - og så er det litt kult med glidemiddel brukt på andre måter, hvem skulle tro den er bra for håret lissom?? Men nå har jeg alltid lett med lys og lykte etter sjampo og balsam som ikke gir VOLUM, for DET har jeg fra før

Gjentok prosedyren i dag med bare vaskebalsam og den andre balsam-blandingen og det blir morsomt å se hvordan det vil te seg de neste dagene. Jeg bruker ikke noe styling, bare børster igjennom håret med vann hver morgen for å samle krøllene. Er plaget med kløe i hodebunnen og er spent på om den forsvinner også.

Akkurat nå dufter håret banan/honning/kokos, ikke helt ubehagelig

Dette er spennende!!!

__________________
-aatinka
Journalen min
Bloggen min

aatinka er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat