Vis enkelt innlegg
Gammel 23-08-10, 14:40   #6
TrillTrall
Seniormedlem
 
TrillTrall sin avatar
 
Medlem siden: May 2010
Hvor: Trøndelag
Alder: 57
Innlegg: 5.374
TrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastisk

Sv: Konservering av syltetøy og saft

Opprinnelig lagt inn av vaskeklut, her.

Takk! Enn om noen bare kunne sagt det med en gang Men da vet jeg det. Takk for kort og godt svar

Jeg tror i alle fall det. I gamle dager, før man oppfant annen konservering, brukte man jo sykt mye sukker til bærene! Om det funker å konserverer med koking og sterile glass med sukrin e.l. vet jeg ikke - noen som gidder forsøke og komme med rapport til våren?

__________________
Uansett hvor sakte du løper, knuser du alle som ligger på sofaen!

http://lilletrilles.blogspot.no/
TrillTrall er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo :) Svar med sitat