Sv: Jeg begynte på ketolyse i dag:D
Opprinnelig lagt inn av sandramor, her.
Hei, og velkommen til gjengen! 
Kan jeg spørre om oppskriften på karbonadene?
gøy med en mann her 
Heisann
Den kan du selvfølgelig få, de er supre enkle, saftige og smaker SKIKKELIG godt!!!
Du tar 500g karbonadedeig oppi en bolle. Tilsetter en klype salt og knar det godt inn i deigen med fingrene. Så tar du i en skvett fløte, ca 0,5-1dl. Så en eggeplomme (skill plomma fra hvitten og bruk kun plommen) også litt pepper til slutt. Så knar du dette godt inn med fingrene til den blir ganske seig. Det som er ett lurt tips er at kjøttet, fløten og egget har romtemp før du begynner.
Så er det bare å forme deigen som karbonader og steke dem på ganske sterk varme i meierismør til dem er gjennomstekte. Greit å ha vann på fingrene når du lager kakene så klistrer dem seg ikke fast.
Har brukt samme oppskrift på disse mens jeg var høykarber også, og der er skikkelig saftige og gode og inneholder nesten ikke karbs pr stk
Marius
__________________

|