Sv: Jeg begynte på ketolyse i dag:D
Opprinnelig lagt inn av marjusen, her.
Jepps, det hadde nok vært lurt med kanskje litt ekstra grønt til. Tenkte egentlig ikke på det ettersom jeg hadde så mye blomkål.
Trodde jeg sku savne saus, men den blomkålstappa vart som både saus og tilbehør på samme tid, så det gikk veldig bra.
Nå står det to brett med Nannahs knekkebrød i ovnen.
Sliter veldig med å få i meg frokost, så tenkte jeg skal prøve å spise ett slik knekkebrød med masse god ost og slik på til frokost.
Også lader jeg heller opp til lunsj som er det måltidet jeg liker best. Da blir det egg, bacon, omeletter og rester fra gårsdagens middager.
Du kan jo spise saus hvis du vil. Det finnes masse flotte oppskrifter her inne på gode sauser som passer rett inn i det kostholdet vi har. 
Jeg vil også anbefale deg å teste ut tekakene til Lena Beatrice, som kan passe veldig godt til frokost innimellom, med masse godt pålegg:
Sitat:
Varianten jeg laget i går har følgende ingredienser, til 5-6 runde tekaker (flere hvis man lager de mindre): - 3 egg
- 75 gram philadelphia ost (den fete typen)
- 1/2 dl rømme/creme fraiche
- litt salt
- 1 ss Semper pofiber (kan sikkert bruke fiberhusk eller annet også)
- Kruskakli til røren blir tykk nok
- 1 ts bakepulver
Bland egg, ost, rømme, salt og pofiber til en jevn røre. Trenger ikke piske eggene til eggedosiskonsistens først.
Jeg har ikke noe mål på hvor mye kruskakli man skal ha i, tok det på slump. Men rør i litt etter litt til røra blir tykk nok til å kunne legges på stekeplate i runde klikker. Røra SKAL være litt tynn, skal flyte ut litt, men ikke så mye at det blir ei tynn suppe å steke (hvis dere skjønner). Tenk at dere skal ha i så lite kruskakli som mulig.
Bakepulveret tilsettes helt til slutt, rett før steking.
Stek i ca 15 min på 170 grader.
Hvis man vil ha i mindre kruskakli kan en del av det fint erstattes med litt linfrø eller annet man liker.
Prøv dere frem.
NB: husk bakepapir på stekeplata!
|