Vis enkelt innlegg
Gammel 25-08-10, 09:16   #8
Sivensvans
Seniormedlem
 
Sivensvans sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 3.219
Sivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastisk

Sv: Tilbehør til middag

Grønnsaker gratinert i ostesaus

Varmer opp litt fløte - har i ost (hvilken type man vil), og lar den smelte i fløten sånn at man får en litt tykk og god ostesaus.

Så tar man de grønnsakene man vil (jeg kokte blomkål og brokkoli litt møre i grønnsaksbuljongvann - skar opp purre i ringer, litt kål i strimler og ferske urter) - heller de i en ildfast form med ostesausen over. Gjerne et ekstra dryss med ost på toppen - og, så inn i ovnen, 200 grader - i ca et kvarter - 20 min (alt avhenger av grønnsakene man har brukt).

Sivensvans er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Berit Nordstrand Svar med sitat