Vis enkelt innlegg
Gammel 26-08-10, 18:40   #107
Ignite
Seniormedlem
 
Ignite sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Østfold
Alder: 57
Innlegg: 3.205
Ignite er bare helt fantastiskIgnite er bare helt fantastiskIgnite er bare helt fantastiskIgnite er bare helt fantastiskIgnite er bare helt fantastiskIgnite er bare helt fantastiskIgnite er bare helt fantastiskIgnite er bare helt fantastiskIgnite er bare helt fantastiskIgnite er bare helt fantastiskIgnite er bare helt fantastisk

Sv: Matbudsjettet på lavkarbo

Opprinnelig lagt inn av droc, her.

Seigt kjøtt (høyrygg, bog, skulder, fuglelår osv) er billigere enn mørt kjøtt (fileter, biffer etc), men har mer smak og blir vel så godt om det får koke lenge nok. Gryteretter som står og putrer i en tre timers tid er både godt og billig.

Enig.
Langkoking og steking gir et helt annet og bedre resultat smaksmessig. Dessuten skal man være ganske klønete for å gjøre feil, ettersom det er nok av tid til å korrigere om nødvendig underveis.

Ikke minst er det koselig med putrende kjeler.

__________________

Ignite er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Generell lavkarbolivsstil Svar med sitat