Vis enkelt innlegg
Gammel 26-08-10, 19:15   #108
Veggpryd
Seniormedlem
 
Medlem siden: Jul 2007
Hvor: Romerike
Alder: 58
Innlegg: 2.462
Veggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt av

Sv: Matbudsjettet på lavkarbo

Opprinnelig lagt inn av Ignite, her.

Enig.
Langkoking og steking gir et helt annet og bedre resultat smaksmessig. Dessuten skal man være ganske klønete for å gjøre feil, ettersom det er nok av tid til å korrigere om nødvendig underveis.

Ikke minst er det koselig med putrende kjeler.

Er så enig. Putrende kjeler er koselig. Det gir en god følelse å stå over grytene å lage skikkelig mat.

Her om dagen kjøpte jeg oksehale, og nå som det nærmer seg høsten skal det bli godt med en god, gammeldags, feit oksehalesuppe. Billig er det også.

Veggpryd er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat