Sv: Trodde jeg var i ketose...:(
Hva er det i chai-latte?
Hva slags mirakelpasta er dette? Hvor mye karber inneholdt de 50 grammene?
Hvor mye veide den dæsjen med ketchup. Fortsatt en del karber pr 100g selv om det ikke er tilsatt sukker.
Hva ble totalen karbohydrat ut fra det du spiste av grønnsaker og nøtter?
Bare lavkarbobrødet og atkinsbaren utgjør 7,5 g kh. Brukte du 100 g ketchup er du oppe i 15,5. Så kommer alt det andre i tillegg.
15 kh er grensa på ketolysekuren, 12 er grensa på skaldeman 50+. Noen tåler mer og kan fortsatt være i ketose, andre gjør det ikke. Jeg for eks ser merkbar forandring på utslag etter at jeg gikk over på Skaldeman (da skal du i tillegg ikke overstige 3 kh pr måltid).
Det er viktig å porsjonere ut karbene i løpet av dagen, kroppen produserer insulin ut fra hva magen mottar der og da, den vet ikke at du har tenkt å spise mindre karber senere på dagen om du f eks spiser hele dagsrasjonen med karber til frokost.
På Skaldeman skal du heller ikke innta kunstig søtning (som er i ketchupen, brusen og sjokoladebaren). På ketolysekuren er de litt snillere. Men kunstig søtning kan være en partystopper for mange. Sukkeralkoholer teller man ikke fordi de "som regel" går gjennom kroppen uten å tas opp, men hva om tarmene dine klarer det? Da har man kastet bort masse innsats på en liten atkinsbar. Dropp heller alt det søte (fun saft, bær, søtning, alt) og vent en liten stund så forsvinner suget.
Har du lest noen bøker? Anbefaler virkelig GI-Null av Skaldeman. Les spesielt det om fettkvote. Og generelt: les alt du kan, både bøker og på nettet. Jeg satt maaaaange timer når jeg begynte. Kunnskap er key
Lykke til!!
__________________
Dag 0 dager uten sprekk!!

Sist redigert av unaturligslank : 26-08-10 kl 19:32.
|