Vis enkelt innlegg
Gammel 28-08-10, 17:01   #118
Carisma
Seniormedlem
 
Carisma sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2004
Hvor: Harestua
Alder: 47
Innlegg: 16.055
Carisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastisk

Sv: Matbudsjettet på lavkarbo

Opprinnelig lagt inn av EmilyB, her.

Jeg har brukt fløte i mat og sauser tre uker etter datoen var gått ut, og det har ikke smakt dårlig. Det samme gjelder egg.
Jeg jobbet på butikk for mange år siden, og da sverget en av de jeg arbeidet sammen med til biff gått ut på dato. Han mente kjøttet var mye mørere og bedre smak da.

Så lenge kjøttet er vakuumpakket kan det holde i måneder over datoen. Det er sånn de mørner det hos slakterne også. Før, da jeg bodde hjemme hos opphavet, kjøpte de halv okse på høsten, og bitene var alltid vakumpakket og skulle ligge i det en god stund før det ble delt og pakket om. Man ser lett på fargen om det er dårlig.

Egg i Norge må følge EU-reglene, som har opptil 3mnd kortere holdbarhet enn det norske myndigheter mener det har. EU sier 4 uker på egg, men Norge sier minimum sju ukers holdbarhet.

__________________
Persistance pays!
Carisma er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat