Jepp. Tror jeg har lært nå. Hehe. Den ene sprekken var forøvrig planlagt lenge (Svigermors 80-årsdag) Men den andre (eller egentlig den første) ble litt impulsiv... Vi var på hotell i Geiranger, - med middagsbuffet - noe som er helt genialt for oss lavkarboere, var kjempeflink med fisk/skalldyr og div egg til forrett, stek, biff og blomkål til hovedrett og oster til ettermål.... men så lyste dessertbordet opp, - og jeg så en SVÆR rosa bolle med TROLLKREM i! Og trollkrem har jeg ikke spist på 20 år minst - så det ble en for stor fristelse. Og da jeg skulle sprekke likevel, - så leste jeg på hjemmelaga karamellpudding med karamellsaus (!!) og sitronfromasj i samme slengen! OG SÅ VAR DET IKKE TROLLKREM - MEN BRINGEBÆRKREM! Kjempeskuff - og totalt bortkasta sprekk. Jaja. Har lært ja. Men jeg blir ikke uvel av karbosprekker jeg da, - dessverre kanskje..... I helga blir "utskeielsen" bacongull og rødvin!! NEMLIG!