Vis enkelt innlegg
Gammel 31-08-10, 15:37   #1
Fancy
Medlem
 
Fancy sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2010
Alder: 35
Innlegg: 282
Fancy er ny på veien

Seifilet med fiskesaus/kyllingfile i ildfast form

1 pk frossen seifilet (jeg syns lerøy sine er kjempegode)
2 poser lofoten torskesaus
1/2 blomkål
1/2 brokkoli
Jackobs fiskekrydder
Ost

Tin enten fisken en dag i forveien, eller tin den i microen 4 minutter på middels varme, del fisken i 4 like store biter og la den trekke i oppkokt vann i ca 10min. Kutt blomkål og brokkoli i bunter å legg i ildfast form, legg fisken i den samme formen.

Tilbered sausen etter posen, å hell over grønnsaker og fisk. Topp med raspet ost over, stek i ovenen på miderste rille, 200 grader i 20-30 min. (skru ned varmen etterhvert vist osten blir ferdig først).
_______________________________

Kylling i ildfast form

2-4 kyllingflieer
1 blomkål
1 brokkoli
1 boks seterrømme
1/2 pk fløte
1 1/2 paprika
(evt andre grønnsaker du ønsker)
1 pk bacon (den typ. du selv ønsker)
1 SS Red curry paste (fåes kjøpt på meny)
Ost

"Miks" sammen fløte. rømme til det er så godt som klumpefritt, rømmen skal ikke piskes sammen med fløten så det blir stivt. Det skal være så bløtt som mulig.

Stek bacon i stekepanne til det er ferdig. Legg kyllingfileene i ildfast form, ha bacon/grønnsaker over, å deretter hell fløten/rømme blandingen over, topp med revet ost.

Ha i stekovn til kyllingen er ferdig, å osten er gyllen.

(Dette er egentlig en annen oppskrift men jeg har kutta ned på fløten, å den skulle egentlig kokes til å bli kylling gryte, men jeg syns det var bedre i ildfast form, å med ost over)

Fancy er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat