Emilies "modifiserte" Oreo dream
Emilies ”modifiserte” Oreo dream
400 gram kremost
3 dl kremfløte
200 gram mørk sukkerfri sjokolade
100 gram sukrinmelis
2 plate gelatin
Frø fra en vaniljestang
20 gram hakka sjokolade som vendes i kremen
6 eggehviter
50 gram sukrinmelis
350 gram peanøtter
2 ss fiberhusk
Visp egg og sukrinmelis i 12 minutter. Grovhakk peanøtter i kjøkkenmaskin og bland i fiberhusk. Bland dette forsiktig i eggemassen. Stek på 160 grader i 35-40 minutter. Avkjøl.
Bløt gelatinplater i kaldt vann.
Bland romtemperert kremost, fløte, sukker og vaniljefrø og visp til glatt og myk krem. Smelt sjokoladen i vannbad og smelt gelatinen for seg. Hell det i kremen mens du rører konstant. Om ønskelig ha i litt hakka mørk sjokolade. Ha kremen over bunnen og sett kaldt natta over. Pynt med smelta eller hakka mørk sukkerfri sjokolade.
Antall karbohydrater: 82 i heile kaka. Per 100 gram: 5
__________________

|