Tråd: Malt karve?
Vis enkelt innlegg
Gammel 03-09-10, 08:41   #10
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 46
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Malt karve?

Karve og spisskummin kommer fra samme familie, men det smaker ikke likt, selv om det, i følge min gane ligger innenfor samme smaksrang.
Jeg ville heller investert i en mortel og mortla krydderet mitt! Jeg elsker mortelen min! Krydderet får en så utrolig mye bedre smak! Jeg har blitt helt avhengig av å mortle ting som nellikspiker, karve og spisskummin, for ikke å snakke om kvernet pepper. Synes alt annet smaker ganske tamt i forhold nå ... De selger veldig gode mortler for ca en hundrelapp på Clas Ohlson.

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat