Vis enkelt innlegg
Gammel 23-06-04, 12:46   #3
Silja
Medlem
 
Silja sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2004
Hvor: Midt i landet :)
Alder: 49
Innlegg: 113
Silja er ny på veien

Hvem er det poden skal til? Nær familie? Venner?? Kanskje lettere å si ifra til noen du er nært knyttet til??!

Sønnen min er av den sorten som reagerer på sukker og mange andre typer mat. Han blir urolig og til og med litt agressiv...
(Høres ut som jeg beskriver en hund... )
Uansett, du bestemmer hva du vil gi barnet ditt. I og med at jeg er alene om omsorgen for mitt barn har jeg måttet benytte meg av avlastning innen familien min, og da det var på det verste med hyperaktiviteten hos min sønn sendte jeg med spesiell mat, snop og drikke til ham når han skulle bort. Jeg gjorde familien min bevisst på hva han ikke skulle spise og hvordan han reagerte når han spiste de tingene jeg hadde bannlyst. En gang han var hos mamma'n min derimot fikk han en skål med godterier med masse sukker og e-stoffer i. Og han reagerte så kraftig at han ble sittende i soffan å holde rundt seg selv og si: " æ har så vondt i kroppen min". Han kjente det rett og slett selv!!
Han er bevisst på det selv nå, for han begynner å bli så stor.

Den siste uka har jeg gitt sønnen min det samme som jeg spiser. Har byttet ut poteten og risen med stekte og kokte grønnsaker, og jeg lager sukkerfri snack til ham når han vil ha godterier. Det har funka bra, men nå har jeg vært veldig bevisst på hva jeg gir ham de siste årene da, så den siste uka har egentlig blitt en mer gjennomtenkt diett både for ham og meg. Håpet er jo at vi begge skal ha godt av det.

Joda, barn skal være aktive! De skal henge litt i taklampa og det er helt normalt at de tar mer av når de er borte på ferie.. Har jo masse energi som skal ut. MEN det er ikke nødvendig å gjøre det værre ved å gi dem "møkkamat"!!


__________________
------------------------------------------------------


Jeg er klar til kamp!!




Silja er avlogget   Min kostholdsfilosofi: South Beach Fase 1 Svar med sitat