Vis enkelt innlegg
Gammel 06-09-10, 15:14   #112
Nurk
Medlem
 
Nurk sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2010
Hvor: Sørlandet
Innlegg: 111
Nurk er ny på veien

Sv: Fedons Franske Sjokoladekake (helt uten mel)

Lagde kaken første gang som det står i oppskriften - men med splenda, ikka sukrose. Syns den var skikkelig pyton VARM...men dagen etter, kald, var den betraktelig (les: en annen dimensjon) mye bedre! Det er det rareste jeg har opplevd.

Kaka gikk ned, men var i tvil på om jeg ville ha den igjen.

Lagde den igjen i går. Med sukrin der det skal være søtning....og med cloetta (en lys og en mørk) sjokolade i stedet for alt det litt bitre, veldig mørke. Lagde også glasur med fløte, cloettasjokolade OG litt sukrinMEKLIS! DET var søren meg en knallgod kake!!! NAM, NAM - ny favoritt - denne og Gerds ostekake ruler!

__________________
92-91-90-89-88-87-86 85 84 83 82 81 79 77 75
Veldig motivert og jeg SKAL klare det denne gang!...
Nurk er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo max 30 kh daglig Svar med sitat