Vis enkelt innlegg
Gammel 14-09-10, 13:13   #3
marjusen
Seniormedlem
 
marjusen sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2010
Hvor: Gjøvik
Alder: 42
Innlegg: 1.461
marjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjent

Sv: Toro sin sjysaus i en gryte.

Opprinnelig lagt inn av Gerd, her.

Jeg ville ikke brukt den.

Skysaus lager du enkelt slik: stek kjøttet godt i smør. Ta ut kjøttet og ha i litt vann i stekepanna og kok inn litt. Kan gjerne bruke en fløteskvett også

Så blandes det sammen med kjøttet igjen, og smaksettes. MYE bedre og uten alle disse fæle tilsetningene

Greia er at jeg prøvde dette engang. Stekte meg kjøtt i panna. Tok i kaldt vann og litt fløte. Men dæven, det smakte fader meg vondt. Sånn brent køl. Hehe, selv om ikke kjøtte var brent eller noe. Så var ikke det heller

Men men

__________________


marjusen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent Svar med sitat