Vis enkelt innlegg
Gammel 14-09-10, 19:23   #13
lisabenedikte
Nytt Medlem
 
Medlem siden: Aug 2009
Innlegg: 7
lisabenedikte er på en erverdig vei
Thumbs up

Sv: Ketogen diett - og epilepsi

Jeg følger en ny strikt LCHF(vLCHF) mot epilepsi.
1. Vent med å spise til du blir sulten.
2. Spis deg helt mett.
Den består av all mat fra dyreriket, og ikke noe fra planteriket(untatt litt ferske krydderurter).
Prøver å unngå alle E - stoffer, og bare spise økologisk mat.
Ikke mer enn fem karbohydrater om dagen.
Karbohydrater fra egg og smør regnes ikke som problem. Det oppleves lettere å spise så lite karbohydrater enn å tillate seg inntil 15 gram. Opplevelsen er å være konstant mett hele tiden, da karbohydrater gir sultfølelse. De livsnødvendige grønnsakene og fruktene er ikke nødvendige for å få alt kroppen trenger av vitaminer og mineraler(Referanse Mats Forsenberg), og det viser seg at fruktsukker(fruktose) setter full fart på kreftceller. Siste undersøkelse var nylig i Amerika. Leste ett sted på nettet at det har de visst siden 1920, men holdt skjult. Noen som vet mer om dette?
Eneste drikk er vann, men er vant til å drikke kaffe også, og vil prøve og slutte med det. Hvis jeg må drikke kaffe, drikker jeg den svart, eller bare med Cocosa Extra Virgin. Ved eventuell graviditet eller svangerskap, tillates også innmat, og dyrelever pga at lever inneholder mye Folat(folinsyre). Alle jenter/damer/fruer som ønsker kunstig befrukting anbefales kosthold med mye folinsyre, samt de tre første månedene av svangerskapet der nervesystemet utvikler seg. Personer som ikke vil gå ned i vekt, kan også spise innmat og dyrelever.
Min interesse for strikt LCHF, kom da jeg begynte på Ketolysekuren. Jeg har lært veldig mye av Torkil Andersen, samt flere lavkarboforum jeg er medlem av, inklusiv dette forumet. Jeg har også utdannelse som legesekretær, men den gang ble det anbefalt kosthold med 55 - 65 % karbohydrater, som jeg vil fraråde alle mennesker å benytte seg av.
Min erfaring med ketogent kosthold er at sykdommer som allergi, psykiske lidelser, og overvekt forsvinner med dette kostholdet. Skal undersøke på sykehus om jeg virkelig har epilepsi lengre. Andre har erfaringer om at sterile som går over til ketogent kosthold blir gravide i gjen, sykdommer som psoriasis, IBS, sukkersyke, insulinressistens forsvinner, m.m.

lisabenedikte er avlogget   Min kostholdsfilosofi: lavkarbo Svar med sitat