Vis enkelt innlegg
Gammel 21-09-10, 10:19   #6
marjusen
Seniormedlem
 
marjusen sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2010
Hvor: Gjøvik
Alder: 42
Innlegg: 1.461
marjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjent

Sv: Må spørre igjen jeg altså, sorry, men blir dette noe godt tror dere?

Opprinnelig lagt inn av Imse, her.

Jeg har endt opp med å lage kjøttbrød og ikke kjøttkaker pga et slikt eksperiment..

Hmm, faktisk ikke dumt, er jo en ide å legge farsen i en brødform, så blir det deilig kjøttpudding som vi kaller det. Blir vel samme som du kaller kjøttbrød

Det kan man jo spise som pålegg også Nam nam

Det jeg elsket før til frokost var å kjøpe fersk kjøttfarse, smøre ett lag på brødskiva og steike det i panna. Hehe, heelt ferskt. Kalte det for farsebrød

__________________


marjusen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent Svar med sitat