Vis enkelt innlegg
Gammel 21-09-10, 10:53   #9
marjusen
Seniormedlem
 
marjusen sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2010
Hvor: Gjøvik
Alder: 42
Innlegg: 1.461
marjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjent

Sv: Må spørre igjen jeg altså, sorry, men blir dette noe godt tror dere?

Opprinnelig lagt inn av Grovsnus, her.

Høres fint ut. Og følg rådene om speing.
men hvis du drøyer den litt så er det ikke lenge til billig svineribbe kommer i butikkene. Da skjærer du av det meste av kjøtt og flesk og maler det til medisterdeig/farse. Og ribbene som blir igjen kan du bruke til spear-ribbs.

Ha ei god ribbe
Mvh Grovsnus

Godt råd, og jeg kommer nok til å lage dette mange ganger framover. Og til jul skal jeg værtfall lage masse medisterkaker som jeg kan spise med ribba mi

Nam nam

__________________


marjusen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent Svar med sitat