Sv: Pizza
Opprinnelig lagt inn av Imse, her.
Men hva gjør du når selskapet hiver seg rundt og bestiller glutenfritt? Temmelig mange her som har brent seg på den skumle løgnen. Glutenfritt mel er enda verre å spise enn vanlige hvetemel, det er enda flere karber som går rett til blodet.
Sant sant 
For å unngå detaljerte forklaringer om kosthold så sa jeg til min kommende svigermor at jeg ikke tåler gluten. Gjett om det ble mange misfornøyde kakebakere i slektstreffet da jeg ikke rørte noen av de glutenfrie godsakene de hadde tatt seg bryet med å lage.
Nå er jo ikke gluten bra for noe annet enn fugler og bakeegenskaper, så de hadde nok ikke vondt av det sånn sett.
Hvis noen spør sier jeg at jeg ikke spiser mel eller stivelse fordi jeg ikke tåler det. Og så tar jeg gjerne en diskusjon om hva som er fornuftig menneskeføde hvis noen spør, men jeg har sluttet å forkynne 
__________________
You think it's FOOD you're eating?
|