Vis enkelt innlegg
Gammel 23-09-10, 19:34   #3602
vimsen85
Seniormedlem
 
vimsen85 sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2010
Hvor: Bergen
Alder: 39
Innlegg: 1.441
vimsen85 begynner å bli godt kjentvimsen85 begynner å bli godt kjentvimsen85 begynner å bli godt kjentvimsen85 begynner å bli godt kjentvimsen85 begynner å bli godt kjentvimsen85 begynner å bli godt kjent

Sv: "Jeg lurer på"-tråd, forhåpentlig med enkle, korte svar

Opprinnelig lagt inn av Photobscura, her.

Bare viktig å få med hele sitatet med koden først, sånn at man får med linken og kan gå tilbake til det opprinnelige sitatet.


Jøss, det har jeg aldri hørt noe om. Hormonelt, kanskje? Jeg for min del har gått ned fra 100C/D til 80B/C, men det har vel mer med at det er 23-24 kg mindre på kroppen min. Men sånn rent tyngdekraftmessig, så er de på ca samme nivå som tidlig i tjueåra, og det kunne jeg ikke vært mer fornøyd med .

Opprinnelig lagt inn av nellie, her.

Det kan ikke ha noe med at resten blir mindre da? Kan virke som at puppene blir litt større og fastere når midjen blir slankere eller magefett som de har "hvilt" på blir borte f.eks

Det forklarer kanskje ikke dobbeltpuppen da men

Har jo mindre bryst enn jeg hadde da jeg startet. Har gått ned fra 85 FF til 75 F. Finner ikke målebandet mitt. Tenkte jeg skulle måle å se om de var blitt større siden sist. Jeg har alltid hatt ganske store bryst. Men for noen uker siden var jeg mer sånn "buhuuuu. Puppane mine har blitt så små". Ikke alle mine venner som var enige i at de var små da. Men de var mye mindre. Men nå føles de litt større. Men det er mulig det er fordi de er blitt fastere. Og armene mine som hang så fælt har også blitt fastere. Jeg tror jeg er forelsket i lavkarbo. Ikke bare drar kiloene sin vei, jeg blir stram og!

__________________
Bloggen min: http://matvraksblogg.blogspot.com/


vimsen85 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF