Sv: Hvordan skal en avokado kjennes ut?
De skal gi litt etter, sånn at det så vidt blir et søkk, ikke sånn at fingeren din går gjennom skallet, eller være stenharde. Det er da de er spiseklare i hvert fall. Avokado holder seg overraskende lenge harde i kjøleskapet, men om man kjøper dem harde, så er de som regel klare til å spises om man legger dem på kjøkkenbenken over natta. Avokadoer blir misfargede i kontakt med luft på no time, så sørg for at skallene er hele. Sitron kan stoppe misfargingen noe.
Avokado er best om du spiser det sammen med noe; halver med krabbesalat i, som guacamole, om du spiser lavkarbobrød e.l, ev i salatblader kan du ha avokadoskiver som pålegg med salt pepper, litt skvist sitron og majo. Om nom nom!
__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski
Siste rest, nytt forsøk:

Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
|