Vis enkelt innlegg
Gammel 24-09-10, 12:09   #9
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 46
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Hvordan skal en avokado kjennes ut?

De skal gi litt etter, sånn at det så vidt blir et søkk, ikke sånn at fingeren din går gjennom skallet, eller være stenharde. Det er da de er spiseklare i hvert fall. Avokado holder seg overraskende lenge harde i kjøleskapet, men om man kjøper dem harde, så er de som regel klare til å spises om man legger dem på kjøkkenbenken over natta. Avokadoer blir misfargede i kontakt med luft på no time, så sørg for at skallene er hele. Sitron kan stoppe misfargingen noe.
Avokado er best om du spiser det sammen med noe; halver med krabbesalat i, som guacamole, om du spiser lavkarbobrød e.l, ev i salatblader kan du ha avokadoskiver som pålegg med salt pepper, litt skvist sitron og majo. Om nom nom!

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat