Vis enkelt innlegg
Gammel 25-06-04, 10:14   #1
Carbokiller
Seniormedlem
 
Carbokiller sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2004
Hvor: Østlandet
Innlegg: 793
Carbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt av

Marokkanske kjøttboller i krydret tomatsaus

Jeg fikk denne oppskriften som jeg tror stammer fra G. Roede dietten. Men kan fint brukes som lavkarbo da det eneste som gir utslag på karbohydratene her blir løken. Evt. også karbonadedeig, litt avhengig av om den er kjøpt i Sverige eller Norge. (Utspedd eller ikke...)
Bollene kan bli litt tørre v. karbonadedeig. Blir saftigere ved bruk av vanlig kjøttdeig.
Smaker faktisk himmelsk!!!



Marokkanske kjøttboller i krydret tomatsaus
4 porsjoner

400 g kjøttdeig, eller enda bedre: karbonadedeig
1 finhakket løk
2 fedd hvitløk
salt og pepper
1/2 ts paprikapulver
1 ts karve
1/2 - 1 ts tørket mynte
1 egg

Bland alt sammen og form til små boller som stekes i en stekepanne.

Saus:
1 boks hakkede tomater
1 ss hakket løk
1 fedd hvitløk
1 bunt finhakket persille
salt
litt cajennepepper.

Serveres med en dugelig porsjon frisk salat til!!

Ønsker man en "hottere" versjon er det bare å øke på med hvitløk og cajennepepper.

__________________




Carbokiller er avlogget   Min kostholdsfilosofi: lavkarbo Svar med sitat