Vis enkelt innlegg
Gammel 04-10-10, 15:08   #47
knh
Seniormedlem
 
knh sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2010
Hvor: Drammen
Alder: 38
Innlegg: 1.152
knh er en juvelknh er en juvelknh er en juvel

Sv: Cocosasjokolade ...

Jeg lagde denne versjonen

5-6 spiseskjeer cocosa
50 gram 70% freia kokesjokolade
Fløte (prøver meg frem)
En dæsj natreen (husker ikke hvor mye, kanskje 2 ts?)
Noen dråper vaniljeessens (kanskje 10? 15?)
Smaker til med kanel

Fordeler røra i små konfektformer (de blir veldig mektige!!) Jeg fikk 32 konfektformer, men neste gang skal jeg ha enda mindre i hver form, så blir nok ihvertfall 40 former! Kan ikke bli så mange karber per bit når den kun inneholder 50 gram sjokolade (34 karber per 100gram). Rundt 0,5karber per sjokoladebit vil jeg tro? Hvertfall ikke mer enn 1? (veit ikke karboydratinnholdet i de andre ingrediensene, men det kan ikke være mye)

I noen puttet jeg en hasselnøtt oppi formen etter jeg hadde helt over røra.

Hakket opp hasselnøtter og hadde i ca halvparten av røra.

Dette ble veldig godt! Har også tenkt til å prøve mandler, og kanskje peanøtter.....?

Kan også tenke meg at det blir godt med litt kokosmasse.

knh er avlogget   Min kostholdsfilosofi: "Bedre uten brød" Svar med sitat