Sv: Er jeg på rett spor?
Opprinnelig lagt inn av knh, her.
Cocosasjokolade
http://forum.lavkarbo.no/showthread....ocosasjokolade
Har laget en litt annen versjon en denne, som er veldig lik en oppskrift lenger ned i tråden.
5-6 spiseskjeer cocosa
50 gram 70% freia kokesjokolade
Fløte (prøver meg frem)
En dæsj natreen (husker ikke hvor mye, kanskje 2 ts?)
Noen dråper vaniljeessens (kanskje 10? 15?)
Smaker til med kanel
Fordeler røra i små konfektformer (de blir veldig mektige!!) Jeg fikk 32 konfektformer, men neste gang skal jeg ha enda mindre i hver form, så blir nok ihvertfall 40 former! Kan ikke bli så mange karber per bit når den kun inneholder 50 gram sjokolade (34 karber per 100gram). Rundt 0,5karber per sjokoladebit vil jeg tro? Hvertfall ikke mer enn 1? (veit ikke karboydratinnholdet i de andre ingrediensene, men det kan ikke være mye)
I noen puttet jeg en hel hasselnøtt oppi formen etter jeg hadde helt over røra.
Hakket opp hasselnøtter og hadde i ca halvparten av røra.
Dette ble veldig godt! Har også tenkt til å prøve mandler, og kanskje peanøtter.....
Kan også tenke meg at det blir godt med litt kokosmasse
Du bør prøve cocosasjokolade Spiser man mange blir det jo litt karber... men de er utrolig mektige, så man orker ikke så mye av gangen! Og her er det MASSE fett 
|