Tråd: Cocosa
Vis enkelt innlegg
Gammel 05-10-10, 16:06   #2
Opheliia
Seniormedlem
 
Opheliia sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2010
Hvor: Trondheim
Alder: 35
Innlegg: 661
Opheliia er et fyrlysOpheliia er et fyrlysOpheliia er et fyrlysOpheliia er et fyrlysOpheliia er et fyrlys

Sv: Cocosa

Udo's Hollandaise sause


Denne klassiske sausen smaker nydelig til fisk eller asparges, og bør nytes umiddelbart etter tilbereding. Oppskriften gir ca 2 dl saus.

  • 3 eggeplommer
  • 1 ss friskpresset sitronsaft
  • 1/4 ts havsalt
  • En klype kayennepepper
  • ca 115 ml smeltet, usaltet meierismør
  • ca 60 ml Udo's Choice
Slik gjør du

Blend eggeplommer, kayennepepper, salt og sitronsaft i en blender og bland godt. Smelt smøret forsiktig i en kasserolle (ikke la det bli brunt). Hell det smeltede smøret, og deretter oljen i eggeblandingen mens blenderen går. Sausen vil da tykne.
Serveres umiddelbart, sammen med for eksempel fisk eller asparges. Sausen kan også holdes varm over vannbad i opp til 20 minutter - husk i så fall å piske den jevnlig.

Blant annet kan vi finne denne oppskriften og en del andre inne på siden deres!

__________________
Livet er ikke perfekt, men det er alltid perfekte øyeblikk
Opheliia er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Litt av alt og masse vektløfting :D Svar med sitat