Sv: Cocosa
Udo's Hollandaise sause
Denne klassiske sausen smaker nydelig til fisk eller asparges, og bør nytes umiddelbart etter tilbereding. Oppskriften gir ca 2 dl saus. - 3 eggeplommer
- 1 ss friskpresset sitronsaft
- 1/4 ts havsalt
- En klype kayennepepper
- ca 115 ml smeltet, usaltet meierismør
- ca 60 ml Udo's Choice
Slik gjør du
Blend eggeplommer, kayennepepper, salt og sitronsaft i en blender og bland godt. Smelt smøret forsiktig i en kasserolle (ikke la det bli brunt). Hell det smeltede smøret, og deretter oljen i eggeblandingen mens blenderen går. Sausen vil da tykne.
Serveres umiddelbart, sammen med for eksempel fisk eller asparges. Sausen kan også holdes varm over vannbad i opp til 20 minutter - husk i så fall å piske den jevnlig.
Blant annet kan vi finne denne oppskriften og en del andre inne på siden deres! 
__________________
Livet er ikke perfekt, men det er alltid perfekte øyeblikk
|