Sv: Min ferd med lavkarbo
Takk Jeg spiser mer salater enn før. Middagene er stort sett like som før, men når barna får potet eller ris, så tar jeg mer salat. Om jeg ønsker mer tilbehør tar jeg ris med lav GI (ca to ganger i uken). De selger det på Centra
Har oppdaget utrolig mye grønne grønnsaker jeg ikke har spist før. Det går mye i alfalfa, avokado, brekkbønner, asparges, bønnespirer, spinat, manchego-ost og olivenolje. For meg har dette med planlegging vært viktig. Lager store salatboller som jeg deler opp i to eller tre bokser og setter i kjøleskapet.
Spiser også endel omeletter med parmaskinke og gulost i.
Sauser lager jeg av kjøtt/fisk/kyllingkraften og sper ut med creme fraiche. ca en tredjedel av en boks til 3 stk.
Når jeg ønsker å skeie ut blir det med en atkinsen-bar eller litt vin.
Har også spist lettisen til Diplomis med sjokolade. Veldig god.
Det går forbausende lett.
Tar også tilskudd fra Supernature. Spirulina og prebiotic fiber. Pluss en olje med omega 3,6,7 og 9.
__________________
|