Den eplekaken til Nannah er kjempegod, men jeg brukte 2 dl sukrin i den og man får en litt kald og sår følelse i halsen. Ville blandet to søtningsmiddel der. Sukrin/splenda, sukrin/stevia, etc. Bare et tips altså Jeg har forresten fått totalt dilla på persillerotpuré. Det er skamgodt til all slags form for kjøtt: Persillerot etter ønsket mengde, kokes opp i vann. Gjerne med en grønnsaksbuljong i. Hell ut vannet, la litt være igjen i kasserollen. Bruk en stavmikser og mos godt. Ha i smør/fløte etter ønske (så den blir puréaktig). For ekstra kos: ha også i ost! Og min favorittdessert: Tyrkisk yoghurt med varmet bringbær. Her kan man kjøpe bringebær som er frosne (billigere). Varmes opp med sukrin i mikroen/kasserolle og helles over den tyrkiske yoghurten. Vil man ha mer fett kan man røre inn fløte i yoghurten. Dette er seriøst heeeeelt nydelig. Åhhh, slurp. Det skal jeg servere mine ikke-lavkarbofamilie i morgen, blant annet