Vis enkelt innlegg
Gammel 08-10-10, 20:23   #2
Kitt
Seniormedlem
 
Kitt sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Asker
Alder: 57
Innlegg: 18.153
Kitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastisk

Sv: Dip til Artisjokk?

Jeg lærte å spise dem med bare meierismør, jeg!
Hadde hver vår skål med smør og liksom skrapte av smøret med artisjokken!

Ellers er sikker Karbosaras dipp god:
1 boks Creme Fraiche (ha i en kjele, kok opp i en stor kjele, da den kan sprute litt)
1 terning kyllingbuljong (mengde som til 1/2 liter, smuldres i CF)
ca 50g rød Norzola (smakes til i CF, ta litt av gangen, så smaken ikke blir for sterk)

La alt koke et par minutter, og da skal alle de grønne knuppene bli borte, ellers er det bare å ta stavmiksern og mose de bort.



Jeg bruker 1ss kyllingfond i stede for buljongen! NAMNAMNAM

Kan brukes varm eller kald, til kylling, baconcrisp, stangselleri etc etc

__________________
Kitt er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Syns "Less carbs" høres fornuftig ut! ;) Svar med sitat