Vis enkelt innlegg
Gammel 12-10-10, 12:52   #40
marjusen
Seniormedlem
 
marjusen sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2010
Hvor: Gjøvik
Alder: 42
Innlegg: 1.461
marjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjent

Sv: Noen som har lest dette: Artikkel på vg.no

Opprinnelig lagt inn av Photobscura, her.

Nei virkelig ikke. Men så kan man lure på hva som er greia med å putte 0,5 gram av noe som ikke kan anses som annet enn fyllmasse (hvor stor konservatorisk effekt har 0,5 gram?) i kjøttmat ...

I farsemat er det vel også lov til å spe på opp til 6% med delikate ting som potet- tapioka- og what not-stivelse ...

Holdt jeg på å dumme meg ut å skrive at dere blander veldig % og gram, men så er jo alt i forhold til 100 gram. Så da blir det jo likt med % og gram da hehe

__________________


marjusen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent Svar med sitat