Sv: For lite karbohydrater?
Takk for svar likevel Anne, skal prøve det med kanel ja!
Sjekket forsåvidt litt opp på det med antioksidanter i krydder - og se hva jeg fant!
Derfor bør du spise kanel
Antioksidanter i krydder
Vet at man skal ta ting man hører (og leser, forsåvidt ) med en klype salt, men den som handler spesifikt om kanel har jo til og med skrevet at Lindberg anbefaler det, så da er det vel en ganske trygg kilde?
Men så var det også det som stod her da: "Hovedgrunnen til dette, er at krydderet inneholder polyfenolet MHCP, som etterligner insulin."
Ehm, er det bra eller dårlig? Skal ikke vi liksom unngå insulinproduksjon?
Og om man da bruker et par gram med krydder i maten hver dag, får man vel i seg litt sunne antioksidanter der óg? Blir vel ikke så mye (man bruker jo lite krydder), men alle monner drar, sant? 
Wow, blir mye spørsmål etterhvert, men men... vil jo lære det jeg kan da! 
|