Vis enkelt innlegg
Gammel 14-06-05, 21:57   #1
guro
Sterk og fri!
 
guro sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2004
Alder: 60
Innlegg: 9.453
guro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastiskguro er bare helt fantastisk

Gratinert fiskeform

Gratinert fiskeform



· Fiskefileter

skives og legges i ildfast form. Ha salt, pepper og litt sitronsaft over.

· Grønnsaker( purre, gulrøtter, squash, paprika, sopp, hvitløk og lignende)

freses lett før det overhelles fisken.

· Lettrømme

· (1-2 ss sammalt spelt)

· salt og pepper

· litt sitronsaft

· revet ost

blandes og helles over fisken med grønnsakene.

Stekes på 95°C (gjerne med steketermometer) til ferdig.



Kjernetemperatur :
· Rød fisk: 56-58°C
· Hvit fisk: 60°C

__________________
-lig hilsen Guro
guro er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Rent og naturlig, uten melk, hvete, sukker, gjær, svin og sånt Svar med sitat