Vis enkelt innlegg
Gammel 16-10-10, 00:07   #1
Lisbeth
Seniormedlem
 
Lisbeth sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Oslo
Alder: 57
Innlegg: 11.149
Lisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastisk

Baconbiff med choronsaus og hasselbackblomkål

Oppskrift med bilder her


Ingredienser:Ytrefilèt av storfe, ca 200 g pr person
2 skiver bacon pr biff
salt
pepper


Fremgangsmåte:
Surr 2 skiver bacon rundt hver biff og fest med tannpirker (uten smak). Krydre med salt og pepper.
Smelt smør i stekepanna og la det bli nøttebrunt får du legger i biffene. Når kjøttsausen begynner å piple på overflaten snur du biffene. Når rosa kjøttsaus siver ut av overflaten er biffen medium stekt.
La de hvile en kort stund før servering.

Grønnsaker:
aspargesbønner
løk i skiver
rød chili i tynne ringer
frisk spinat

Fremgangsmåte:
Fres løk og aspargesbønner i pannen i noen minutter.
Tilsett chili og spinat og stek videre i 1-2 minutter.

Hasselbackblomkål:
Oppskrift finner du her

Choronsaus:
Jeg laget en enkel variant og brukte Fjordland sin bearnaisesaus blandet med litt tomatpurè.

__________________



Lisbeth er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat