Vis enkelt innlegg
Gammel 25-10-10, 17:49   #3
Traxior
Medlem
 
Traxior sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: Bø i Telemark
Alder: 46
Innlegg: 291
Traxior er ny på veien

Sv: Fløtekokt rosenkål

Dette er en slager for min del. Selv har jeg ofte litt ost også i fløten samt krydderier som hvitløk, chili, og ymse annet. "Tage hva man haver prinsippet" fungerer helt greit i dette. Det er heller ingen dum ide å ha i sprøstekt bacon/spekemat. (Rosenkål og salt kjøtt er som kjent en svært god kobling)

Resultatet blir dog ett syn man ikke kan ha på en søndagsmiddag om presentasjon av mat er viktig i familien. Men godt blir det.

__________________



Besøk bloggen til Traxior på http://feitmann.com
Traxior er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert med inspirasjon fra ketolyse Svar med sitat