Vis enkelt innlegg
Gammel 16-06-05, 19:24   #4
mofe
Seniormedlem
 
mofe sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2004
Innlegg: 14.144
mofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastisk

Sitter og ser på et matprogram nå.

Han stekte kamskjell på gasskomfyr. Og det røyk av pannen da han hadde kamskjellene i, og han stekte dem 20 sekunder på hver side. Og han sa det var viktig at man saltet dem etterpå, så ikke saften ble trukket ut av dem.

Vet ikke om det blir det samme når man steker på "vanlig" komfyr?

Tror jeg bare skal prøve meg frem, jeg

Hvordan tror dere forresten at ruccola-salat vil bli til kamskjell?

__________________
.
mofe er avlogget   Min kostholdsfilosofi: - Svar med sitat