Vis enkelt innlegg
Gammel 29-10-10, 11:08   #10
Kitt
Seniormedlem
 
Kitt sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Asker
Alder: 57
Innlegg: 18.153
Kitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastisk

Sv: Noen som kan hjelpe meg fort? Er så sint på meg selv.

Opprinnelig lagt inn av Nemii, her.

Varmebehandlet kylling tåler IKKE et døgn i romtemperatur, max et par timer. Bakterier formeres raskt og kan danne bakterietoksiner som er resistente mot oppvarming.
Ex. Staphylococcus aureus (gule stafylokokker) - toksinet dannes ved temperaturer over 10 grader - lagring av mat i 2-3 timer i romtemperatur er nok til å gi en infektiv dose av toksiner. Selv om bakterien dør ved oppvarming, ødelegges ikke toksinene.

Jeg ville ikke ha spist kyllingen!

Da skulle jeg og hele familien min vært døde for lengst!!!
Er opplært til å overhodet ikke være hysterisk med slike ting og jeg tror min familie er de jeg vet om som så og si aldri får omgangssyker ol. Vi blir ikke dårlig i magen i syden heller!

Og hvorfor skulle det være gule på maten min???

__________________
Kitt er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Syns "Less carbs" høres fornuftig ut! ;) Svar med sitat