Vis enkelt innlegg
Gammel 29-10-10, 23:12   #4069
nellie
Seniormedlem
 
nellie sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2007
Hvor: Sarpsborg
Alder: 40
Innlegg: 14.496
nellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisk

Sv: "Jeg lurer på"-tråd, forhåpentlig med enkle, korte svar

Opprinnelig lagt inn av Furine, her.

Alt er ei vanesak. Eg et nesten bere 86% sjokolade (og synest den er kjempegod - ein blir "herda" av å bu i Belgia!), tek eg ein bit 70%, så er det som ein liten eksplosjon av søtt! Har 99% sjokolade i hus også, men det er ikkje brukandes til noko anna enn matlaging, putte i sterke chilisausar etc, eller bake med. DET er som rein kakao i platefasong.

Jeg synes også at 86% smaker bedre enn 70%. Har en boks med 99% kakao stående, men har liksom aldri funnet noe passende bruksområde.. Har vel prøvd et par ganger, men alltid endt med å blande ut med en med mindre kakao.

__________________
nellie er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo