Vis enkelt innlegg
Gammel 19-06-05, 00:54   #11
jeef-micro
Seniormedlem
 
jeef-micro sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2005
Hvor: opp en trapp og inn en dør
Alder: 46
Innlegg: 12.822
jeef-micro er bare helt fantastiskjeef-micro er bare helt fantastiskjeef-micro er bare helt fantastiskjeef-micro er bare helt fantastiskjeef-micro er bare helt fantastiskjeef-micro er bare helt fantastiskjeef-micro er bare helt fantastiskjeef-micro er bare helt fantastiskjeef-micro er bare helt fantastiskjeef-micro er bare helt fantastiskjeef-micro er bare helt fantastisk

Opprinnelig lagt inn av guro

Nå er vi jo akkurat i forkant av årets bærsesong. Lager man syltetøyet selv, da kan man være sikker på hva man får. Syltetøy helt uten søtning er surt.

Ennå er det god tid til å planlegge hva en vil gjøre ut av sesongens bær. Jeg koker en koking med jordbærsyltetøy med fruktose. Også fryser jeg en posjon med rårørt jordbær, og et par posjoner rårørt tyttebær - med fruktose. Ellers fryser jeg masse blåbær, bringebær og rips naturell. Hadde jeg funnet bjørnebær skulle jeg lagt ned masse av det også. Bringebærene kjøper jeg ferdig plukket fra produsent.

Godt bærår!

For deg som har en liten kokk i magen høres jo dette perfekt ut da... Litt misunnelig på alle som faktisk kan å lage mat jeg. Litt dum på kjøkkenet. Jeg har greid å svi poteter som skulle kokes, og jeg greier ikke å varme en grandiosa uten at røykvarsleren piper som en gal... så noe syltetøylaging er kanskje litt vel risikabelt...*sukk*

__________________
.
frosketelling:14
jeef-micro er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Fedon Svar med sitat