Vis enkelt innlegg
Gammel 08-11-10, 14:03   #2
Lillemy71
Seniormedlem
 
Lillemy71 sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2010
Innlegg: 2.372
Lillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastisk

Sv: Frysing av kremfløte?

Jeg vet ikke om du kan stivpiske kremen etter at den har vært frossen, men det jeg gjør (lærte av mamma) er å fryse fløte i isbitposer. Hver isbit er ca 1ss fløte og da er det lett og ta bare akkurat det man trenger til f.eks saus eller omelett og man trenger ikke tine alt på en gang.

Ellers kan du jo bare "prøvefryse" litt fløte, tine det opp og se om det går annå stivpiske.

__________________
Easy isn't always simple
Keep an open mind, but not so open that your brain falls out


Lillemy71 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketose Svar med sitat