Vis enkelt innlegg
Gammel 09-11-10, 10:12   #4
Imse
Seniormedlem
 
Imse sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
Imse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastisk

Sv: Heistad syltetøy

Å, jeg trodde det var nå som var problemet jeg.

Du kan koke syltettøy selv, bruk johannesbrødkjernemel til fortykning. Men lag små glass for at de ikke skal mugne.. Jeg fant et konserveringsmiddel uten sukker og stivelse i sverige, men jeg husker dessverre ikke navnet. Mulig sitronsyre er nok.

Imse er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20 Svar med sitat