Vis enkelt innlegg
Gammel 09-11-10, 19:49   #7
MiniMe74
Medlem
 
MiniMe74 sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2010
Hvor: Oslo
Alder: 50
Innlegg: 59
MiniMe74 er på en erverdig vei

Sv: Alle disse søtningsmidlene

Opprinnelig lagt inn av Echo, her.

Etter en del prøving og feiling har jeg endt opp med sukrin og sukrin melis. Den fungerte heller ikke for meg i begynnelsen. Jeg husker jeg lagde sjokolade fromasj første gangen og smaken var kald og ekkel og varte lenge for å si det sånn! Allikevel måtte jeg jo spise opp fromasjen og dagen etter kjente jeg den omtrent ikke! Lurer på om den forandrer seg når den får stått litt. Jeg tar alltid mindre enn det står i oppskriftene, aldri mer enn halvparten og det fungerer fint for meg i hvertfall.

Jeg har akkurat prøvd sukrin i marengs (pavlova), må innrømme at jeg var rimelig skeptisk, men det fungerte supert!

Jeg tror kanskje vi må belage oss på å bruke forskjellige typer til forskjellige ting? Sukrin er jo i hvertfall 100 % naturlig og uten karbohydrater så den kan jo være verdt å venne seg til/prøve en gang til.

Har smakt Sukrin ett par ganger, og tror jeg liker den best. Får man kjøpt den på vanlig helsekost også?

__________________

MiniMe74 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat