Vis enkelt innlegg
Gammel 10-11-10, 09:44   #135
Mrs.Pork
Juniormedlem
 
Medlem siden: Nov 2010
Innlegg: 48
Mrs.Pork er på en erverdig vei

Sv: Novemberstartere! Foren eder!

Opprinnelig lagt inn av Chianti, her.

Hei!! Trenger litt tips til FISKEMAT! Jeg er nemlig ikke så glad i fisk. Saken er vel heller den at jeg liker litt "merkelig" fisk... derfor lurte jeg på, går rakfisk og gravørret/laks innunder "ren fisk"?, for dette liker jeg nemlig!!! Jeg spiser ikke røkt laks. Ellers fikser jeg greit tunfisk, ovnsbakt ørret etc. Takknemlig for tips!!

Jeg ville tro at det er en del karbs i gravlaksen i alle fall, for "gravingen" består av sukker og salt. Tabellen på forsiden her sier at det er 2,8 g karbs pr 100 g råvare. Ferdig sennepssaus er det vel endel sukker i, men søk deg fram til en sennepssaus du kan lage selv.
Rakfisk er jeg ikke helt sikker på, da rakeprossessen skjer ved at karbohydratene omdannes til noe syregreier (jada, flott forklaring hehe). Fant ikke noe info på et kjapt søk på Google om det heller, men kanskje det er andre som vet?

Mrs.Pork er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse/lchf Svar med sitat