Vis enkelt innlegg
Gammel 10-11-10, 17:41   #3
Kanutten
Seniormedlem
 
Kanutten sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 11.548
Kanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastisk

Sv: Saltfattig lavkarbo

Opprinnelig lagt inn av Kitt, her.

Tenker sånn at om du steker skinkestek og roasbeef og annet kjøtt selv og skjærer opp, så kan du selv bestemme saltinnholdet!
Kjøper du kjøtt og lager kjøttdeig selv, kan du lage karbonader etc!
Det samme med fisk som laks feks. Kjøp den fersk og trekk selv uten salt! Kjempegodt med rømme og bittelitt dill!

Du finner nok mye om du googler litt og så bruke fantasien i forhold til listene sykehus- kokkene bruker!

Gamle naboen på hytta fikk spesial- bestilt spekeskinke med minst mulig salt, husker jeg!

Skinkestek var en god ide! Det samme med Gerds sylterull... Bare at jeg utelater mye av saltet og heller klæsjer på med krydder.
Kan jo også kjøpe en stor okseindrefillet som jeg krydrer steker ganske godt.

Er fetaost veldig salt??

__________________
Æ står han a!
Kanutten er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥ Lavkarbo ala Kanutt ♥ Svar med sitat