Vis enkelt innlegg
Gammel 14-11-10, 00:28   #1
Lisbeth
Seniormedlem
 
Lisbeth sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Oslo
Alder: 57
Innlegg: 11.149
Lisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastisk

Squash bolognese

Oppskrift med bilder her


Ingredienser:
400-500 g kjøttdeig
1/2 løk
100 g bacon
salt
pepper
1-2 stangselleri
1 boks hermetiske tomater
1 ss tomatpurè
1 dl rødvin
1,5 dl kjøttbuljong (utblandet)
krydderurter (oregano, basilikum eller timian)

1 squash
revet parmesan


Fremgangsmåte:
Finhakk løk og bacon.
Stek løken blank sammen med kjøttdeig og bacon. Rør sånn at kjøttdeigen blir kornete. Smak til med salt og pepper.
Riv selleri og ha det i panna sammen med hermetiske tomater, tomatpurè, rødvin og buljong. Smak til med krydderurter.
Bland alt godt sammen, legg på lokk, og la det putre i en halv time.
Ta av lokket og la det småkoke videre til sausen tykner og koker litt inn.

Skjær squashen i tynne skiver på langs med en ostehøvel. Skjær deretter skivene i tynne strimler.
Ha strimlene i et dørslag og strø over salt. La det stå og renne av seg i 15-30 minutter.
Legg strimlene i fosskokende vann, og kok i ca 1 minutt.
Ha squashen over i dørslaget igjen og la det renne av seg.
Rør inn litt revet parmesan.

__________________



Lisbeth er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat