Vis enkelt innlegg
Gammel 14-11-10, 22:16   #22
sta
Juniormedlem
 
sta sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2010
Hvor: Oslo
Innlegg: 41
sta er på en erverdig vei

Sv: Grønnsak spørsmål

veiing på forhånd er ikke så gøy, det jeg har gjort er å veie ting etterhvert som jeg har laget mat, slik at jeg har lært meg hva som er i det jeg pleier å lage, slik at jeg kan finne ut om det er ok eller om jeg burde holde meg til litt mindre om gangen. jeg kjøpte meg en veldig fin vekt på clas olsson til 200 kroner som får stå på benken og være pen.

men til grønnsaksspørsmålet: squash er godt til mye. f.eks skjærer jeg strimler med ostehøvel, slik at jeg får strimler som blir varme på få sekunder uten at de føles "bløte", det kan også fungere fint med agurkstrimler med sitron på som salat.

paprika i strimler sammen med squash og purreløk er godt både varmt og kaldt.

en kvart løk som får ligge litt i salt og sitronsaft som salat, smaker også veldig godt.

sta er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Hexebergsk/Dahlqvistish Svar med sitat