Vis enkelt innlegg
Gammel 15-11-10, 20:37   #1
Julie
Seniormedlem
 
Julie sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2010
Hvor: Trondheim
Alder: 30
Innlegg: 1.629
Julie er virkelig snillJulie er virkelig snillJulie er virkelig snillJulie er virkelig snillJulie er virkelig snill

Erstatning for Bake Pro?

Kjøpte nylig boka "Bakeglede uten sukker" (norske utgaven, altså ), og der brukes Bake Pro, som er en type myseprotein.

Noen som har idéer til erstatning? Mandelmel, fiberhusk, JBKM,... kombinasjon av disse, eller andre "vanlige" lavkarbo-alternativer? Har aldri kjøpt inn soyaprotein/soyamel/bakemiks, fordi jeg synes det blir nok av andre LC-ingredienser om ikke jeg skal ha med en av de óg (får liksom i meg nok protein i løpet av dagen, så å ta proteinpulver i TILLEGG... ), så helst vil jeg unngå det (er dog billigere i lengden å kjøpe Bake Pro enn bakemiks fra ketolyse.no)...

I alle fall, noen innspill her?

Edit: Kan dette være en mulig erstatning? Er jo myseprotein (whey protein er vel myseprotein?) det óg, med kun ett gram karbo per "serving" (23 g).

__________________


Sist redigert av Julie : 15-11-10 kl 22:36.
Julie er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo for life! ♥ Svar med sitat