Vis enkelt innlegg
Gammel 17-11-10, 21:49   #12
Lisbeth
Seniormedlem
 
Lisbeth sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Oslo
Alder: 56
Innlegg: 11.149
Lisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastisk

Sv: Vaniljemuffins

Opprinnelig lagt inn av Bollemage, her.

Kan en bruke Splenda istedetfor Sukrin?
Hvis ja, hvor mye Splenda da?

Du bruker samme mengde splenda som sukrin, 1 dl

Opprinnelig lagt inn av Mellon, her.

Må testes, mangler bare kokosmel- kan man lae selv av sånn kokos fra butikken? Har forøvrig både vaniljepulver og sjokoladepulver, så kan lage litt av hvert og fryse

Kokosmasse har ikke samme egnskaper som kokosmel, så det kan ikke brukes.

Kokosmel er fiber fra kokosnøtta etter at mesteparten av oljen er presset ut, og fiberet er malt til mel. Kokosmasse lages av fruktkjøttet fra kokosnøtta uten at oljen presses ut.

__________________



Lisbeth er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat