Vis enkelt innlegg
Gammel 18-11-10, 16:17   #76
sigboh
Medlem
 
sigboh sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2010
Hvor: Moss
Alder: 32
Innlegg: 281
sigboh er ny på veien

Sv: Vaniljefudge (myke karameller)

Opprinnelig lagt inn av Biggie Small, her.

Hvis du bruker sukrinmelis, så kan du prøve å kombinere det med natreen-pulver og splenda f.eks. Jeg fant at de blandet sammen (og kvernet til melis i kaffekvern) hadde en fantastisk "punch" og smakte som vanlig sukker (jeg er kresen) etter koking/baking. Når jeg studerte detaljer rundt sukrin på andre LC blogger, fant jeg tips om at sukrin trenger noe å henge seg fast i, for ikke å re-krystallisere, så jeg tror jeg skal prøve en slik blanding når jeg får tid.

Mvh
BiggieS


Takk for tips, dette skal jeg prøve!
Karamellene HADDE vært gode hvis jeg hadde brukt noe annet enn sukrinmelis ja.. jeg takler virkelig ikke smaken av sukrin.

__________________


sigboh er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert, tar det litt "på sparket". Svar med sitat